Vacatures
Werk mee aan een magisch platform waarmee je mensen overal ter wereld verbindt

We hebben erg hard gewerkt aan de magie van FLUX, maar dat betekent niet dat we achterover kunnen leunen en relaxen. We willen het FLUX-platform en het ecosysteem nog verder verbeteren, om onze klanten nog beter te helpen. Dus zijn we op zoek naar de beste en slimste mensen om FLUX nog magischer te maken voor onze partners.

Wat ga je doen?
Motto is ontwikkelaar en leverancier van FLUX. Een platform waarmee partners diensten van henzelf en de belangrijkste carriers en vendoren in de communicatie-industrie, kunnen bundelen en real-time beschikbaar stellen onder eigen merknaam. Keuzevrijheid, eenvoud, real-time levering en vrijheid in bepaling van de prijs, zijn de kernwaarden van FLUX. Samen met een team ga je werken aan het verder optimaliseren en professionaliseren van FLUX. Een uitdagende en afwisselende job waar je je als ontwikkelaar helemaal in kunt uitleven.

Wat breng jij mee?
Je bent analytisch, gedreven, flexibel, klantgericht en je vindt het leuk om in een team samen te werken. Als software engineer bij Motto krijg je te maken met vragen waar direct een oplossing voor gevonden moet worden. Het is daarom van belang dat je uitdagingen niet uit de weg gaat maar het leuk vindt om net zo lang door te gaan totdat de oplossing is gevonden. Omdat je standplaats Heerlen wordt, is het wel handig dat je in Limburg woont. Verder heb je:

  • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring op het gebied van software engineering;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Kennis van Linux;
  • Ervaring met de talen/frameworks Python, SQL/Databases, Ruby (on Rails), JavaScript (React.js) en/of HTML5/CSS3 is een pré.

 

Wat bieden wij?
We vragen veel van je. Maar daar stellen we ook veel tegenover. Een afwisselende baan in een dynamische, jonge, enthousiaste en hands on organisatie die Europa wil veroveren. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen als professional. Bovendien kun je veel bijdragen aan verdere professionalisering van onze organisatie en oplossingen. Verder bieden we je:

  • Een aanstelling voor 40 uur per week die we snel hopen om te zetten naar een vast dienstverband;
  • Uitdagende projecten;
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioen en een bonusregeling.

 

Wie is Motto?
Motto Communications is opgericht in 2007 en inmiddels een van de snelst groeiende bedrijven in Limburg. Motto is actief in Nederland, Duitsland en België. Het hoofdkantoor is gevestigd in Heerlen en het verkoopkantoor in Amsterdam. De afgelopen jaren ontving Motto diverse awards, waaronder de Deloitte Fast 50 en de FD Gazelle Award.

Interesse?
Wil jij bepalend zijn voor de toekomst van Motto en samen met leuke collega’s werken aan het magische FLUX? Reageer dan vandaag nog. Stuur een e-mail met je CV en een motivatie waarom jij de collega bent die we zoeken, naar gbrands@motto.nl.

Over Motto Communications
Motto Communications is opgericht in 2007 en inmiddels uitgegroeid tot 1 van de snelst groeiende bedrijven in Limburg. Motto levert FLUX, het cloud distributie platform waarmee de cloud werkplek real time kan worden geleverd. FLUX is door ons zelf ontwikkeld op basis van de gedachte dat er keuzevrijheid en prijsvrijheid nodig is voor resellers zodat de eindklant de best mogelijke oplossing tegen de best mogelijk prijs geleverd krijgt.
Hierdoor krijgt de klant na bestelling binnen seconden een willekeurige werkplek werkend opgeleverd en kan hij direct aan de slag. Wij noemen dit magic!
Wij hebben de ambitie dat FLUX uitgroeit tot de Expedia van de cloud industrie waar leveranciers, resellers, en eindklanten elkaar weten te vinden om eindklanten te ontzorgen
Wij hebben er vertrouwen in dat wij de juiste weg zijn ingeslagen. Ruim 250 partners en duizenden bedrijven vertrouwen dagelijks om FLUX. Vanwege onze sterke groei hebben wij de afgelopen 3 jaar een FD gazelle award gewonnen en in 2014 de Deloitte Fast 50.
Wij hebben ons hoofdkantoor in Heerlen en een Sales kantoor Amsterdam.

De vacature Support Engineer
Motto verleent support op alle diensten die via FLUX worden geleverd. Het support team werkt vanuit Nuth en vormt het centrum van ons bedrijf omdat onze klanten hier worden gehoord en geholpen.
Alle meldingen worden gelogd in het ticketsysteem en onderverdeeld onder onze support medewerkers, het NOC en development. Klanten beoordelen Motto support als zeer goed en daar zijn wij binnen Motto supertrots op. Het team bestaat op dit moment uit 6 medewerkers. Wegens groei zijn wij per direct op zoek naar een Support Engineer die graag onderdeel wil uitmaken van een jong en dynamisch bedrijf dat gelooft én investeert in haar medewerkers.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?
• Je hebt een afgeronde MBO-ICT opleiding;
• 40 uur inzetbaar;
• Woonachtig in de regio Limburg;
• Minimaal 2 jaar relevante werkervaring op het gebied van support engineering;
• Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
• Kennis van de volgende zaken is pré;
o VOIP telefonie (SIP);
o Linux;
o Asterisk;
o Basiskennis netwerkinfrastructuur;
o 3CX;
o Xelion;
o Mitel
• Bereid zijn tot het draaien van storingsdiensten;
• Een klantgerichte, integere, stressbestendige teamplayer die initiatief toont, zelfsturend is en beschikt over een probleemoplossende houding met de juiste hands-on mentaliteit;
• Een professionele collega die meewerkt aan de kwalitatieve groei van Motto Communications, flexibel inzetbaar is en uitdagingen niet uit de weg gaat.

Wat bieden wij jou?
• Je krijgt een aanstelling bij Motto Communications met de intentie tot een vast dienstverband;
• Certificeringen van onze ISV’s (Independent Software Vendors);
• Afwisselende en uitdagende baan, waarin klantcommunicatie, probleemoplossing en kennisonderhoud centraal staan;
• Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioen en een bonusregeling;
• Leuke en enthousiaste collega’s;

Werkzaamheden
• Aannemen en registreren van incidenten en service aanvragen;
• Ondersteuning geven aan onze Business Partners omtrent ons productportfolio;
• Verantwoordelijk voor de klachtafhandeling binnen de gestelde SLA;
• Het onderhouden en continue verbeteren van het kennisniveau m.b.t. de uit te voeren werkzaamheden;
• Rapporteert aan de CTO;

Hebben wij jou nieuwsgierig gemaakt?
Wil je graag weten hoe jouw toekomst er uit kan zien bij Motto Communications? Stuur een mail met je CV en een motivatie waarom jij de geschikte persoon bent voor de functie naar gbrands@motto.nl.

letter

Zie je geen vacture die bij jou past? Laat ons dan weten wat jij voor ons kan betekenen! Wij staan altijd open voor goede mensen. Stuur een e-mail naar gbrands@motto.nl.

Wil je meer weten over FLUX en hoe het jouw organisatie kan helpen?
Stuur ons een e-mail
flux@motto.nl