Partner met Motto
en laat de echte magie beginnen.

FLUX VOOR PARTNERS

Cloudoplossingen maken het leven van iedereen eenvoudiger. Maar niet voor jou: de traditionele channel partner. Want hoe reageer je op de vraag van jouw klanten die ook nog per dag kan verschillen? Hoe ga je om met de technische uitdagingen waar je elke dag mee te maken hebt? Hoe bied je de technische ondersteuning die misschien wel verder gaat dan de kennis die je in huis hebt? En kun je jouw klanten echte oplossingen bieden waardoor zij zich alleen maar bezig hoeven te houden met hun eigen doelstelling: hun bussiness laten groeien.

Bied geavanceerde cloudoplossingen
Ons unieke clouddistributieplatform bied je de mogelijkheid om zelfstandig de meest geavanceerde cloudoplossingen te creëren en beheren:
Maak een Cloud PBX aan met slechts één muisklik.
Beheer je mobiele simkaarten in real-time.
Voeg direct nieuwe telefoonnummers en gebruikers toe.
Lever IT-, telecom- en connectivity-oplossingen gebundeld als een geïntegreerd pakket binnen een paar minuten.
Zien is geloven
Probeer FLUX nu uit en ontdek de 'magic'. We hebben een demo-omgeving gemaakt waarin je kennis kunt maken met alle mogelijkheden.
Focus je volledig op jouw business en je klanten.
FLUX doet al het werk. 'Like magic'. Je hoeft je geen zorgen te maken over de technische uitdagingen. Je kunt je volledig richten op je klant.
Eenvoudig te gebruiken
Simpele interfaces, API's en automatisering maken FLUX eenvoudig in gebruik voor iedereen; van de verkoopafdeling tot product marketing.
Keuzevrijheid
We bieden de oplossingen van verschillende vendoren binnen verschillende categorieën. Kies zelf welke vendor of dienst je wilt leveren.
Flexibel
Mix en match diensten tot een oplossing die voldoet aan jouw specificaties.
Voeg je eigen diensten en producten toe
Apart factureren van eigen diensten is niet nodig. Voeg je diensten en producten toe aan FLUX en bundel ze tot een oplossing.
Real-time
Communicatie is real-time, dus jouw oplossing moet dat ook zijn. Onze flexibele infrastructuur handelt aanvragen af binnen seconden.
Channel automation
FLUX is multi tier, multi tenant. Hierdoor is het leveringsproces naar verschillende resellers en verschillende eindklanten volledig geautomatiseerd.
White label
Als je wederverkoopt aan partners of toestaat dat je eindklanten FLUX gebruiken, dan wil je wel FLUX personaliseren met je eigen logo en andere gegevens.
Technische integratie
We helpen je met de technsiche implementatie van FLUX in jouw business, waardoor je snel en eenvoudig van start kan.
Jij bepaalt de prijs
We bieden de meeste diensten tegen groothandelprijzen, je kunt zelf je marge en de prijs bepalen voor elke dienst in FLUX.
Voldoe aan wet- en regelgeving
Sommige diensten moeten voldoen aan gestelde wet- en regelgeving. Door gebruik te maken van FLUX zorg je er voor dat jouw diensten daaraan voldoen.
Business analytics
Gebruik de ingebouwde business analytics tools om trends, ontwikkelingen en je prestaties op de voet te volgen om zo op tijd bij te kunnen sturen.
Wil je meer weten over FLUX en hoe het jouw organisatie kan helpen?
Stuur ons een e-mail
flux@motto.nl