Distribueer jouw applicaties in de cloud met een druk op de knop.

FLUX voor vendoren

Als vendor wil je dat iedereen gebruik maakt van jouw applicatie. Maar dit is een uitdaging voor jouw partners en distributeurs. Is hun omgeving wel klaar voor cloudoplossingen? Hebben ze de technische kennis in huis? En hoe zit het met factureren, ondersteunt hun organisatie wel pay-per-use? Kun je levering, beheer en technische ondersteuning aan? Hoe profiteren jij en je business partners optimaal van clouddiensten zonder al het gedoe eromheen?

FLUX maakt van jouw applicatie een cloudoplossing
Een uniek clouddistributieplatform waarmee je volledig zelfstandig de meest geavanceerde cloudoplossingen creërt en beheert:
Stel jouw oplossing real-time beschikbaar met een druk op de knop.
Profiteer van beheer en ondersteuning door hoogopgeleide experts van Motto en partners.
Integreer jouw oplossing met andere communicatiediensten in het Motto ecosysteem.
Zien is geloven
Probeer FLUX nu uit en ontdek de 'magic'. We hebben een demo-omgeving gemaakt waarin je kennis kunt maken met alle mogelijkheden.
Richt je volledig op ontwikkeling en groei van je business
FLUX doet al het werk. Like magic. Je hoeft je dus niet druk te maken over beheer, facturatie, ondersteuning en logistiek. Hierdoor kun je je volledig richten op je core business: de ontwikkeling van oplossingen en groei van je business.
Integratie
Wij integreren jouw oplossing in FLUX en met de andere diensten in ons platform, zodat partners krachtige gebundelde oplossingen kunnen leveren.
Technische ondersteuning en levering
Van implementatie tot technische levering en ondersteuning, Motto en het FLUX-partnernetwerk zorgen ervoor. Hierdoor kun jij je richten op je eigen business.
Toegang tot een invloedrijk netwerk
Binnen het ecosysteem vind je een netwerk van leveranciers van cloud- en communicatie-oplossingen die geïntegreerde werkplekoplossingen bieden.
Voldoe aan wet- en regelgeving
Wij zorgen ervoor dat jouw applicatie voldoet aan de gestelde eisen zodat de doelgroep zonder zorgen kan profiteren van jouw oplossing.
Groeiend partner ecosysteem
Van kleine lokale partners tot grote nationale en internationale spelers, ons partner ecosysteem geeft je toegang tot de hele wereld.
Wil je meer weten over FLUX en hoe het jouw organisatie kan helpen?
Stuur ons een e-mail
flux@motto.nl