Creëer de optimale werkplek voor nu en in de toekomst. Met

Clouddiensten veranderen de wereld. Het leven wordt een stuk eenvoudiger voor de meeste organisaties en hun eindgebruikers. Om alle betrokken partijen – onze partners en vendoren – te helpen, introduceerden we FLUX.

Optimaliseer de werkplek van morgen, vandaag

FLUX is een geïntegreerd clouddistributieplatform waarmee je als partner volledig zelfstandig de meest geavanceerde cloudoplossingen creërt en beheert.

Integreer en bundel onze diensten en voeg jouw unieke IP-diensten toe, provision ze in real-time, factureer je kanalen en eind-klanten, en lever jouw complete communicatie en werkplek oplossingen. Allemaal in één platform.

De kracht van channel automation

Met behulp van channel automation hebben we een geïntegreerde leveringsketen gemaakt die je in staat stelt geïntegreerde oplossingen voor jouw klanten te creëren, offreren, leveren, factureren en ondersteunen. Jij bepaalt zelf welke diensten uit het FLUX-ecosysteem je wilt bundelen en aanbieden onder je eigen naam.

Keuzevrijheid
We bieden jou de mogelijkheid om zelf te kiezen welke diensten je wil aanbieden. Per categorie kun je kiezen uit oplossingen van verscchillende leveranciers. Zo kun je de bundel samenstellen die het beste past bij jouw klant.
Real-time levering
Wij vinden dat je niet hoeft te wachten op de levering en set-up van diensten. Ook jouw klanten niet. Door de real-time levering en beheer kun je je richten op jouw core business.
Eenvoud is de sleutel
We hebben het bestellen, leveren en beheren van oplossingen zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Waar je eerder misschien wel 15 stappen moest doorlopen, kan het nu in 2 stappen.
Jij bepaalt de prijs
Koop diensten tegen groothandelsprijzen, voeg je eigen diensten toe en bepaal zelf je marge en de prijs.
FLUX, de one-stop-shop voor partners
Hét platform dat vrijwel het volledige aanbod in voice, connectivity, mobile, PBXaas en cloud combineert.
Voice
Voer het gesprek met de eindklant over betere bereikbaarheid, efficiëntere communicatie en kostenbesparingen, niet over technologie. Jij bepaalt hoe het voice netwerk eruit moet zien en configureert die eenvoudig in FLUX. Wij zorgen dat dit netwerk daarna redundant wordt aangemaakt zodat uptime wordt gegarandeerd.
Mobility
Eindklanten willen vast-mobiel integratie maar hebben geen idee van de inrichtingsmogelijkheden. Samen met de klant zet je de wensen en eisen op een rij. Met FLUX stel je daarna eenvoudig het abonnement op maat samen. Motto is MVNO en gebruikt de netwerken van alle grote operators in Nederland.
Cloud
Schaalbaarheid, overzichtelijke maandelijkse kosten, geen eenmalige investering en een hogere beschikbaarheid zijn maar een paar van de voordelen van cloudcommunicatie. Het cloudplatform van Motto is gebouwd met de nieuwste technologieën en biedt de beste beveiliging en de snelste levering. Hierdoor kunnen we de meest geavanceerde applicaties hosten, ook jullie eigen communicatieoplossing, elk moment van de dag.
PBXaaS
Communicatiebehoeften van bedrijven kunnen van het ene op het andere moment veranderen. Telefonie en andere communicatie uit de cloud, met een pay-per-use model daarachter, biedt hierop een antwoord. Stel in FLUX voor jouw klant een gevirtualiseerd communicatieplatform samen uit het uitgebreide portfolio oplossingen van verschillende leveranciers. Wij verzorgen levering, beheer en facturatie zodat jij je alleen maar hoeft te focussen op de klantrelatie.
Connectivity
High availability van het WAN is key! FLUX combineert het aanbod van vrijwel alle providers van glas, koper en zelfs radio. Wizards geven inzicht in beschikbaarheid, prijs, bandbreedte én levertijd zodat je jouw eindklanten eenvoudig advies op maat kunt geven en snel alles voor ze kan regelen.
Ontdek hoe werkt:
Ondersteuning van leveranciers in het cloudecosysteem
FLUX biedt ook kansen voor jou als leverancier omdat je hierdoor onderdeel bent van een dynamisch ecosysteem waar je nieuwe partners en klanten ontmoet. Zowel lokaal als internationaal. Hosting, integratie, beheer, technische ondersteuning, levering en diverse andere diensten worden door Motto voor je geregeld.
Zien is geloven
Probeer FLUX nu uit en ontdek de 'magic'. We hebben een demo-omgeving gemaakt waarin je kennis kunt maken met alle mogelijkheden.
Ruim 200 partners gebruiken FLUX voor hun bedrijfskritische communicatieoplossingen
Hieronder een aantal van hen
Onze certificeringen en awards
Wil je meer weten over FLUX en hoe het jouw organisatie kan helpen?
Stuur ons een e-mail
flux@motto.nl