Lancering ‘The Network of Tomorrow’
Gepost op 23/05/2017

De ontwikkelingen in de ruimtevaart gaan razendsnel maar daar zijn enorme kosten mee gemoeid. Elon Musk zag dit jaren geleden al. Hij bedacht dat het mogelijk moest zijn om raketten meerdere malen te gebruiken dus niet alleen de ruimte in te sturen maar ze ook weer netjes op aarde te laten landen. Hij richtte SpaceX op en legde zich toe op het ontwikkelen en produceren van betaalbare raketten. Naast oprichter van SpaceX is hij ook de man achter Tesla. Ook daar staat de ontwikkeling van slimme technologie tegen lagere kosten centraal. Het Europese hoofdkantoor van Tesla was dan ook de perfecte locatie voor de lancering van de nieuwe dienst van Motto en Mitel ‘The Network of Tomorrow’ op 23 mei 2017.

Het gedachtengoed van Elon Musk heeft een belangrijke rol heeft gespeeld in de dienst die Mitel en Motto samen hebben ontwikkeld. Ook de ontwikkelingen op het gebied van de ICT-werkplek gaan razendsnel. Wil je als leverancier, implementatiepartner of reseller in de toekomst een rol van betekenis blijven spelen, dan zul je moeten blijven vernieuwen. Met de technologie van gisteren win je nooit de race van vandaag. Cloud is de toekomst. Het is kostenbesparend en vereenvoudigt beheer. Voor de eindgebruiker de manier om snel en zonder al te veel technische kennis aan de slag te gaan. Voor de implementatiepartner of reseller komt er echter wel wat meer bij kijken.
‘The Network of Tomorrow’ is gebaseerd op Motto’s FLUX-portal en Mitel’s MiCloud Office. Het biedt de nieuwste online vergader- en samenwerkingsapps en is standaard voorzien van zoveel functionaliteit, dat je je daarmee als partner of reseller direct onderscheidt van iedere standaard cloud UC-dienst. In een interview met TBM vertellen Peter Schmidt van Mitel en Robbert Heemskerk over dit nieuwe initiatief. Lees hier het volledige artikel.

Vind je dit een goed artikel? Deel dit bericht:
Gerelateerde artikelen
24/11/2017
Motto breidt mobiele dienst uit met extra operators
Keuzevrijheid en vrijheid in bepalen van de prijs zijn twee van de kernwaarden van FLUX. Daarom hebben we ons netwerk ...... lees meer
Wil je meer weten over FLUX en hoe het jouw organisatie kan helpen?
Stuur ons een e-mail
flux@motto.nl