Motto verhuist hoofdkantoor naar Heerlen
Gepost op 06/06/2017

We zijn uit ons jasje gegroeid en daarom is het hoofdkantoor van Motto verhuisd naar Heerlen. De laatste jaren zijn we fors gegroeid. Met inmiddels 47 medewerkers werd ons bijzondere pand in Nuth te klein. Daarnaast willen we de komende jaren nog verder kunnen groeien en professionaliseren. Tijd voor een nieuwe locatie van ons hoofdkantoor.

We hebben een ruim, nieuw pand gevonden aan de Beersdalweg 104 in Heerlen. We beschikken nu over een totaal vloeroppervlak van 1700 m2 verdeeld over drie etages. Daarmee hebben we niet alleen meer kantoorruimte voor onze eigen werknemers, maar we beschikken nu ook over meerdere spreekkamers voor trainingen, meetings en demo’s zodat we onze klanten en partners nog beter kunnen faciliteren.

Deze zomer zijn we verhuisd. En hoewel we nog grootse plannen hebben voor de binnenkant, vinden we het leuk om je nu al rond te leiden! Als je laat weten dat je komt, zorgen wij voor taart bij de koffie. Ons nieuwe adres is Beersdalweg 104, 6412 PE in Heerlen. Ons telefoonnummer is hetzelfde gebleven (+31 (0)45 404 0490) en ook de e-mailadressen zijn onveranderd.

Tot snel in Heerlen!

Vind je dit een goed artikel? Deel dit bericht:
Gerelateerde artikelen
24/11/2017
Motto breidt mobiele dienst uit met extra operators
Keuzevrijheid en vrijheid in bepalen van de prijs zijn twee van de kernwaarden van FLUX. Daarom hebben we ons netwerk ...... lees meer
Wil je meer weten over FLUX en hoe het jouw organisatie kan helpen?
Stuur ons een e-mail
flux@motto.nl